Ads Top

Nieuwe Mi 11-smartphone biedt camera met studio-kwaliteit

De Xiaomi Mi 11 is volgens de fabrikant zelf een filmstudio in broekzakformaat. Dankzij de drievoudige hoofdcamera met een 108 MP-groothoekcamerasensor levert de Mi 11 haarscherpe beelden. Een 13 MP-groothoekcamera en 5 MP-telemacro-lens completeren de camera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een 20 MP punch-hole camera te vinden die schermranden minimaliseert.
 
De Mi 11 bouwt voort op Xiaomi's bestaande technologie, maar biedt ook veel nieuwe functies voor foto- en videografie, zoals betere mogelijkheden voor nachtmodus op drie camera's. De hoogwaardige videonachtmodustechnologie biedt noise-reductie op RAW-niveau voor heldere beelden bij weinig licht.

Zes ‘one click’ AI-bioscoopfuncties maken kunstzinnig fotograferen volgens het Chinese bedrijf heel eenvoudig. Met Parallel World is een scène te dupliceren en om te keren om een gespiegelde wereld te creëren. Met Freeze Frame Video zijn videoframes te bevriezen en te klonen om de illusie te creëren dat delen van je video worden bevroren. Echte filmliefhebbers zullen de Magic Zoom-modus waarderen, waardoor de illusie ontstaat dat de camera tegelijkertijd in- en uitzoomt op een scène, een truc die oorspronkelijk populair werd in thrillers.

De Mi 11 biedt verder professionele opnamecontrole dankzij HDR10+-recording en de nieuwe Pro-Time-lapse-modus voor het aanpassen van sluitertijd, ISO, diafragma en EV. De professionele controle strekt zich ook uit tot beeldbewerking met geavanceerde AI-features, waaronder AI Erase 2.0. Daarmee zijn ongewenste objecten of lijnen in beelden met één simpele klik te verwijderen.
 
De Xiaomi Mi 11 is te koop in twee kleuren: grijs en blauw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.