Ads Top

Proximus trapt het nieuwe voetbalseizoen af met een vereenvoudigd en uitgebreider sportaanbod

Binnenkort gaan de Jupiler Pro League en de Proximus League van start voor een nieuw seizoen. Nieuw dit jaar is dat de abonnees alle competities zullen kunnen volgen, zowel op tv als via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Om zijn sportaanbod te vereenvoudigen, heeft Proximus beslist om vanaf 1 juli zijn opties 'Belgian Sports' en 'International Sports' samen te voegen om alleen nog 'All Sports' over te houden. Vanaf nu is dit dus de unieke afspraak voor de sportfans in de catalogus van de tv-opties van Proximus.

Door enkel nog de optie 'All Sports' te behouden, maakt Proximus geen onderscheid meer tussen de Belgische en internationale sporten.

Sinds 1 juli hebben alle abonnees van de optie 'Belgian Sports' dus toegang tot de programma's van de optie 'International Sports' en vice versa: ze kunnen alle wedstrijden bekijken van de Jupiler Pro League, de UEFA Champions League, de Proximus League, de EuroMillions Basketball League en de Audi Hockey League, terwijl de 3 kanalen van Eleven Sports het beste van de Serie A, La Liga, de Bundesliga, de MLS, de FA Cup, de NBA, de NFL en de UFC Fighting zullen tonen. Ook het Europees kampioenschap veldhockey, dat van 16 tot 25 augustus plaatsvindt in Antwerpen, wordt uitgezonden op Eleven Sports. En dan zijn er nog de zenders Eurosport 2, Motorvision TV, Automoto en Extreme Sports, die ook deel uitmaken van de optie 'All Sports'.

1 opmerking:

  1. Heb ergens gelezen dat we nu één voetbal abonnement kunnen nemen voor een gans jaar(10 maanden) waar of nietwaar

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.