Ads Top

SKV introduceert eigen interactieve settop box

Stichting Kabelnet Veendam (SKV) komt met een speciale settopbox met interactieve mogelijkheden voor haar tv-abonnees. Hiermee kunnen klanten voortaan ook via de TV gebruik maken van interactieve functies zoals pauzeren, begin gemist, programma’s gemist en je kunt er programma’s mee opnemen. Deze functies waren al beschikbaar in de SKV GO app voor tablet en smartphone.

SKV bood onder de noemer SKV GO al een app aan om via tablet en smartphone te kijken naar circa 35 televisiezenders met interactieve functies zoals pauzeren, begin gemist, programma’s gemist en 100 uur opnemen. Wat nog ontbrak was de mogelijkheid om deze interactieve functies via de TV te kunnen gebruiken. Dat is vanaf nu ook mogelijk. Via de Elektronische Programma Gids (EPG) van de SKV GO app is het nu ook mogelijk om buitenshuis opnames in te plannen en om deze vervolgens thuis via de settopbox terug te kijken.

Klanten krijgen de nieuwe settopbox in bruikleen, tegen een huurbedrag van 4,50 euro per maand. Per klant kunnen twee settopboxen worden gehuurd. De settopbox is alleen beschikbaar voor abonnementen waar ook SKV GO bij is inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.