Ads Top

Bovennatuurlijke krachten centraal in nieuwe thrillerreeks The Rook

Wat als je The Bourne Identity, Agents of S.H.I.E.L.D en X-Men met elkaar in de mixer zou gooien? Dan krijg je waarschijnlijk iets als de gloednieuwe paranormale thrillerreeks The Rook. Actie, spanning, mysterie, leugens, verraad en een vleugje sciencefiction? Deze serie bevat al je favoriete binge-ingrediënten. Vanaf maandag 1 juli wekelijks een nieuwe aflevering via Play en Play More van Telenet, live met de VS.

The Rook laat je kennismaken met Myfanwy Thomas. Deze jonge vrouw, gespeeld door de getalenteerde Emma Greenwell (True Blood), wordt op een dag in Londen wakker met geheugenverlies, omringd door een hoop dode lichamen. Het is de start van een zoektocht naar wie ze is en welke geheimen haar verleden verbergt. Al snel ontdekt ze dat ze deel uitmaakte van een Britse geheime dienst voor mensen met bovennatuurlijke krachten. Daarnaast moet ze het ook opnemen tegen een bende schurken die haar willen gebruiken voor haar speciale vaardigheden. De aanzet van een zenuwslopend kat-en-muisspel dat je op het puntje van je zetel zet.

The Rook is gebaseerd op het gelijknamige boek van Daniel O’Malley. Net als de roman speelt de serie zich voornamelijk af in London. Fans van de metropool kunnen zich vergapen aan een heleboel bekende landmarks, waaronder de Millennium Bridge.
De cast die in de serie de stad onveilig maakt bestaat uit Adrian Lester, Ronan Rafter, Catherine Steadman, Jon Fletcher, Shelley Conn, en James D’Arcy. Maar de bekendste naam is zonder twijfel Olivia Munn. De Hollywoodactrice verwierf faam dankzij haar rollen in onder andere The Newsroom, Ocean’s Eight, X-Men: Apocalypse en Magic Mike. De showrunners van dienst zijn Lisa Zwerling (Betrayal), Karyn Usher (Bones), and Stephen Garrett (The Night Manager).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.