Ads Top

Kinepolis introduceert Laser ULTRA in Enschede

Vanaf maandag 29 juli wordt de filmbeleving bij Kinepolis Enschede nog intenser door de introductie van Laser ULTRA. De beeldkwaliteit is vanaf dat moment scherper en het geluid 'indrukwekkender dan ooit'.

Laser ULTRA van Kinepolis is de combinatie van een 4K-laserprojector en Dolby Atmos-geluid.

Grote titels die op audiovisueel gebied extra willen imponeren, worden in dit format uitgebracht. Recente Laser ULTRA-hits zijn Avengers: End Game, Spider-Man: Far From Home, Rocketman en Aladdin.

De ultieme filmbeleving kun je bij opening van de Laser ULTRA-zaal beleven met The Lion King. De eerstvolgende grote Laser ULTRA-titel is Fast & Furious: Hobbs & Shaw (vanaf 1 augustus).

In een Laser ULTRA-zaal staat Barco's laserprojector met een lichtsterkte tot 60.000 lumen. De laserprojector is in staat om 4K-content te tonen met 60 beelden per seconde (fps). Dankzij de laserlichtbron is er een overvloed aan licht en is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker en is het contrast tussen licht en donker beter, met lichtere wittinten en donkerdere zwartwaarden, ook bij films in 3D.

Laser ULTRA was tot nu toe in Nederland alleen te beleven bij Kinepolis Breda, Den Bosch, Jaarbeurs Utrecht, Dordrecht en Almere.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.