Ads Top

KPN introduceert een kijkomgeving op maat gemaakt voor en door kinderen van 0-6 jaar

KPN introduceert een omgeving op de iTV app speciaal gemaakt voor kinderen van 0 tot 6 jaar om veilig en kindvriendelijk films en series te kijken op een tablet.

KPN-klanten met een Kidspakket of Pluspakket kunnen deze omgeving bereiken via de KPN iTV app voor tablets (iOS en Android). Hier worden gratis films en series getoond die KPN aanbiedt binnen het Kids- of Pluspakket zoals Bob de Bouwer en Dora. Momenteel is de omgeving alleen te bereiken via de KPN iTV app op tablets. KPN kijkt wel naar mogelijkheden voor andere toestellen.

De kids-omgeving heeft een ruimte-thema en de raket wordt bestuurd door verschillende voor kinderen bekende karakters, zoals Brandweerman Sam, Dora en Bob de Bouwer. Bij het klikken op de karakters begint de app automatisch met afspelen. Onder de raket zijn nog meer films en series terug te vinden die gratis beschikbaar zijn.

De omgeving is speciaal ontworpen door en voor het intuïtieve gebruik van kinderen van 0 – 6 jaar. Het afspelen start bijvoorbeeld automatisch en schakelt binnen een paar seconden over naar volledig scherm. En de volgende aflevering van een serie start ook automatisch.

De schermtijd is gewaarborgd door een timer om de maximale kijktijd te beperken, de timer is nu voor iOS en voor het einde van het jaar ook voor Android beschikbaar. Het verlaten van de omgeving is beveiligd met een sommetje.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.