Ads Top

Gratis Eredivisiewedstrijden voor klanten van KPN met vernieuwde FOX Sports 1-zender

Vanaf vandaag ontvangen alle tv-klanten van KPN een vernieuwde FOX Sports 1-zender op kanaal 14 met een selectie van de beste FOX Sports-programma’s en met live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League. Deze zender is gratis te bekijken voor alle iTV-klanten van KPN, XS4ALL en Telfort.

FOX Sports 1 start het nieuwe voetbalseizoen met het duel om de Johan Cruijff Schaal op zaterdag 27 juli om 18:00 uur. Er staat dan meteen een topwedstrijd op het programma: Ajax – PSV.

Op vrijdag trapt FOX Sports 1 het weekend af met een schakelkanaal met alle live hoogtepunten van die avond uit de Keuken Kampioen Divisie, Eredivisie en Bundesliga.

Zowel zaterdagavond als zondagmiddag kan er op FOX Sports 1 genoten worden van live Eredivisievoetbal. Van de live Eredivisiewedstrijden op FOX Sports 1 is er ook regelmatig een wedstrijd met deelname van Ajax, Feyenoord of PSV te zien.

Ook het TOTO KNVB Bekertoernooi en de UEFA Europa League zijn vanaf de eerste ronde tot en met de finale te volgen op FOX Sports 1. Met iedere KNVB Bekerronde zijn er live wedstrijden op zowel dinsdag, woensdag als donderdag te zien. Tevens zijn er op elke speeldag samenvattingen te zien van alle KNVB Bekerwedstrijden. Ook brengt FOX Sports 1 op maandagvond 20.00 uur een live wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie. Dagelijks is er het laatste nieuws in FOX Sports Vandaag, Club TV, documentaires over alle clubs en hun helden en actuele opinie in Voetbalpraat.

De betaalde zenders FOX Sports 2 en 3 worden met de internationale sportzenders FOX Sports 4, 5 en 6 samengevoegd tot één overzichtelijk zenderpakket. Dit pakket is beschikbaar voor 12,99 per maand, en gratis voor klanten met KPN Compleet. Alle klanten met betaalde zenders worden geïnformeerd door KPN en daarna overgezet naar het nieuwe pakket met alle betaalde FOX Sports zenders. Vanaf 5 september is voor dit pakket de nieuwe prijs van 12,99 van toepassing.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.