Ads Top

Ziggo Sport volgt Nederlandse handbaldames op de voet tijdens WK handbal

Ziggo Sport besteedt de komende twee weken uitgebreid aandacht aan het WK handbal voor dames in Duitsland. De wedstrijden van de Nederlandse handbalvrouwen zijn live te zien op Ziggo Sport, de gratis digitale sportzender voor alle Ziggo-abonnees en via Ziggo Sport Totaal, te ontvangen bij bijna alle distributeurs in Nederland. Daarnaast is het team van bondscoach Helle Thomson dagelijks online te volgen via de Facebookpagina van de Nederlandse bond en de diverse social media accounts van Ziggo Sport waaronder het YouTube-kanaal.

Aangezien het sportaanbod van Ziggo Sport komend weekend zo groot is, wordt het openingsduel tegen Zuid-Korea zaterdag 2 december vanaf 17:45 uur live uitgezonden op kanaal 13. Ook dit kanaal is voor alle digitale abonnees van Ziggo te ontvangen.

Vanaf zaterdag 2 december zendt Ziggo Sport in samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond elke dag een online programma uit rondom het Nederlands handbalteam. De presentatie van ‘Ziggo Sport Handbal Zeit’ ligt in handen van Raoul El Ouni. Het programma geeft een uniek inkijkje achter de schermen bij het team. De speelsters zijn te zien in exclusieve vlogs en ze zullen ook aanschuiven tijdens de live uitzending om vragen te beantwoorden van de fans aan de hand van een Q&A.


         

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.