Ads Top

Misdaaddrama McMafia via Amazon Prime Video

Amazon Prime Video gaat de nieuwe misdaaddramaserie McMafia op 2 januari exclusief via Amazon Prime Video aanbieden. Amazon Prime Video lanceert de internationale thriller, met in de hoofdrollen James Norton, David Strathairn en Juliet Rylance, in meer dan 200 landen.

De tweede aflevering zal op woensdag 3 januari beschikbaar zijn, waarna de volgende zes afleveringen van de achtdelige serie de dag na de uitzending op BBC te zien zullen zijn.

McMafia is geproduceerd door Hossein Amini en James Watkins en geïnspireerd op de non-fictie bestseller van Misha Glenny. Met een internationale sterrencast vertelt McMafia het verhaal van Alex Godman (Norton), zoon van Russische maffiosi die in Engeland opgroeit. Alex probeert de schaduw van dit criminele verleden te ontvluchten met zijn vriendin Rebecca (Rylance) en een eigen bedrijf, totdat zijn moorddadige familiegeschiedenis weer tot leven komt en alles op scherp zet. Andere castleden zijn onder meer Faye Marsay (Love Nina, Game Of Thrones) en gerenommeerd Russisch acteur Aleksey Serebryakov (The Method, Leviathan) als Dimitri, Alex’ vader. James Watkins heeft alle acht afleveringen geregisseerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.