Ads Top

Designduo Scholten & Baijings creëert exclusieve omlijsting voor The Frame

Het gelauwerde designduo Scholten & Baijings en Samsung onthullen Porcelain Blue: een opvallende nieuwe omlijsting voor The Frame. De porseleinblauwe omlijsting van Scholten & Baijings is nu verkrijgbaar bij geselecteerde meubelzaken en via de Samsung webshop.

The Frame van Samsung is een kunstwerk en televisie ineen. Als het toestel aanstaat, kun je gewoon kijken in UHD-beeldkwaliteit. In stand-by bekijk je kunstwerken uit de Art Store. Kies bijvoorbeeld uit collecties van het Prado, Albertina, Saatchi Art of andere galeries en musea.

De exclusieve Porcelain Blue omlijsting voor The Frame van designduo Scholten & Baijings is verkrijgbaar bij geselecteerde meubelzaken en via de webstore op Samsung.com. De verkoopadviesprijs van de porseleinblauwe omlijsting bedraagt 299 euro voor 43 inch, 399 euro voor 55 inch en 499 euro voor 65 inch. Het is ook mogelijk om The Frame te bestellen inclusief Scholten & Baijings omlijsting, voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk 1499, 2399 en 2999 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.