Ads Top

Vier stijlvolle, gebruiksvriendelijke EXILIM-camera’s


CASIO Europa lanceerde vorige week vier nieuwe EXILIM camera’s: de EX-ZS150, EX-ZS20, EX-ZS12 en EX-ZS6. Die beschikken over een sterke zoomlens en 16,1 megapixels. Daarnaast zijn de camera’s erg makkelijk in het gebruik. Ze zijn hierdoor geschikt voor iedereen die probleemloos en snel foto’s wil maken, of het nu van je kinderen, vrienden, een landschap of sportwedstrijd is.
De vier nieuwe camera’s bieden aparte en duidelijke knoppen voor de basisfuncties foto’s maken, bekijken en wissen. Daarnaast beschikken ze over een helder scherm waarop de meest gebruikte functies in grote letters en iconen terug te vinden zijn. Door de instructies op het scherm stap voor stap te volgen, kiest de camera automatisch de beste instellingen voor elke situatie. Hij stelt automatisch scherp op een object of juist een totaalbeeld van de omgeving. Wanneer het beeld scherp is gesteld, verschijnt een groen scherm en is een simpele druk op de knop voldoende voor een haarscherpe foto.
De EX-ZS150 heeft een 24 mm groothoeklens en 12,5x optische zoom. Daarmee is elke situatie prima vast te leggen. De EX-ZS20 heeft een platte roestvrij stalen behuizing en beschikt over een 26 mm groothoeklens en 6x optische zoom. Beide modellen zijn uitgerust met Premium AUTO-functie. Deze functie analyseert elke fotosituatie en kiest vervolgens automatisch voor de beste instellingen. Met deze twee modellen zijn met één druk op de knop fantastische foto’s te maken. Portretten, nachtopnamen, tegenlichtopnamen, landschappen en macro-opnamen. De EX-ZS12 en de EX-ZS6 hebben een 26 mm groothoeklens en 5x optische zoom.
De nieuwe modellen zijn leverbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren. Ze bieden alle vier de BEST SHOT-functie waarbij de camera automatisch de optimale instellingen kiest bij elk type foto. De camera’s bieden daarnaast een zelfportretfunctie. Hiermee maakt de camera automatisch een foto wanneer hij het gezicht van de gebruiker ziet en erop scherp stelt. De camera’s zijn ook te gebruiken voor HD-video-opnamen (1280 x 720). Opladen kan makkelijk via USB.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.