Ads Top

Direct foto’s delen met Samsung DualView camera DV300F via Wi-Fi


De maandag aangekondigde Samsung DV300F is de eerste camera met twee displays die is voorzien van Wi-Fi. Dat maakt het delen van foto’s met vrienden en familie makkelijker dan ooit. Je kunt vanaf de camera direct foto’s mailen of op Facebook, Picasa en Flickr posten en video’s direct via YouTube sharen. Ook kun je met de camera mooie herinneringen eenvoudig delen, zoals de foto’s van dat ene concert die op de microSD-kaart van de camera staan of de foto’s van je vakantie die je in de cloud hebt opgeslagen. Via Samsung AllShare Play of Microsoft SkyDrive sla jij de beelden op en deel je ze wanneer jij dat wilt.
Met de functie Picture-in Picture voeg je een foto in een andere foto in. Of combineer je een foto met een video. En met Artistic Brush kun je portret- en landschapsfoto’s en video’s maken en deze direct omzetten naar schetsen in zwart wit of kleur. Laat je artistieke uitspatting vervolgens op het cameradisplay zien, post ‘m op Facebook of YouTube óf gebruik hem als originele profielfoto.
De Samsung DV300F is vanaf begin maart verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver met blauwe of rode accenten voor een adviesverkoopprijs van 199 euro.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.