Ads Top

RTL participant van iMMovator


RTL Nederland is vanaf 1 januari 2012 toegetreden als nieuwe participant van iMMovator Cross Media Network. Het Ketenoverleg Digitale Televisie brengt verschillende ketenpartijen uit de televisiesector bij elkaar. Gezamenlijk zetten deze partijen zich in om de acceptatie van digitale televisie in Nederland te versnellen, de introductie van HDTV in Nederland, het verkennen van de mogelijkheden voor 3DTV, connected TV en de nieuwe diensten die daardoor mogelijk worden.
RTL is vanaf het begin af aan betrokken geweest bij het Ketenoverleg Digitale Televisie. Ook heeft RTL een grote rol gespeeld bij de iMMovator projecten 10-10-10 (bevorderen van file-based uitwisselen van content binnen de AV branche), metadata en luidheidnormalisatie (een einde maken aan de verschillen in de luidheid van het geluid bij radio en televisie).
Daarnaast treedt RTL regelmatig op als spreker tijdens de evenementen die iMMovator organiseert, zoals tijdens diverse Cross Media Cafés. The Voice of Holland en de projecten van RTL Ventures zijn populaire cases die tijdens de Cross Media Cafés besproken werden. RTL was ook als sponsor betrokken bij het Mediapark Jaarcongres, waar RTL-topman Bert Habets de keynote speech verzorgde.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.