Ads Top

Sony lanceert nieuwe Handycams


Sony brengt weer nieuwe Handycams op de markt. Het volledige assortiment omvat 13 nieuwe modellen. Met de high-end modellen uit dit aanbod introduceert Sony de Balanced Optical SteadyShot, een geavanceerd nieuw stabilisatiesysteem dat meer stabiele, professioneel uitziende beelden geeft met HD video of foto’s. De stabilisatie wordt nu in het hele optische systeem toegepast, waaronder in het objectief en Exmor R CMOS-beeldsensor. Het resultaat is volgens Sony zelf de beste bewegingscompensatie ooit, die tot 13x efficiënter is – in standaardmodus – dan voorgaande modellen. Deze is effectief bij alle zoominstellingen, van groothoek tot telefoto.
Drie nieuwe Sony PJ-modellen hebben een ingebouwde projector die in het uitklapbare lcd-paneel van de camcorder werd geïntegreerd. Stereo luidsprekers met Clear Phase- en S-Master Digital Amplifier-technologie leveren een helder, dynamisch geluid, terwijl je geniet van zelfgemaakte films die geprojecteerd worden op een muur, plafond of een ander oppervlak.
Ondersteund door een nieuwe Advanced Sound Processor, herkent de Handycam verder automatisch het storende windgeruis als je buitenopnames aan het maken bent. Een slim algoritme verbetert de lage en middenfrequenties - waar de wind het meeste grip op heeft – zodat menselijke stemmen beter klinken. De Closer Voice-technologie optimaliseert het geluid door gebruik te maken van Face Detection om mensen op een foto te herkennen en de microfoon op hun stemmen te richten.
De nieuwe generatie ‘Double Full HD’ 3D camcorder, HDR-TD20VE, is ongeveer 33 % kleiner en lichter dan zijn voorganger. Dit toestel combineert twee stereoscopische G objectieven met 10x optische zoom (12x verlengde zoom in 3D en 17x verlengde zoom in 2D) met twee Exmor R™ CMOS- sensoren en twee BIONZ-beeldprocessors.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.