Ads Top

CES: nieuwe water- en stofdichte Full HD camcorder


Panasonic introduceert de HX-WA20, een nieuwe water- en stofdichte Full HD camcorder bestemd voor actief gebruik onder verschillende omstandigheden. De WA20 is niet alleen geoptimaliseerd voor het maken van opnames als het regent, maar ook in een stoffige omgeving, doordat vocht en stof buiten de camera worden gehouden. Met de WA20 is de beeldkwaliteit ook aanzienlijk verbeterd. De toepassing van een nieuwe beeldsensor en beeldverbeterende processor zorgen ervoor dat beelden kunnen worden vastgelegd bij weinig omgevingslicht, zoals op feestjes en tijdens zonsondergangen, in ongelooflijk mooie Full HD (1920 x 1080) resolutie.
Daarnaast zorgen een 28mm-groothoekstand1 en Intelligent 15x Zoom2 voor meer diversiteit qua opnamemogelijkheden. Een nieuwe functie, Slow Motion-modus, maakt creatieve video-opnames mogelijk. De beeldstabilisator, die is opgewaardeerd van het eerdere 2-assensysteem naar een 4-assensysteem, produceert scherpe, heldere beelden, zelfs als opnames worden gemaakt tijdens het sporten.
De WA20 beschikt over het zelfde ergonomische ontwerp als zijn voorganger, zodat men stabiele opnames kan maken met één hand. In vergelijking met het model van vorig jaar zijn de bedieningsknoppen vergroot. De camcorder kan hierdoor ook worden bediend als de gebruiker handschoenen draagt. Het MPEG-4 AVC-formaat (MP4) produceert gecomprimeerde bestanden die gemakkelijk gedeeld kunnen worden op het internet en het iFrame-formaat is bedoeld om de bewerking met behulp van compatibele videobewerkingssoftware te versnellen. De levertijden van deze modellen zijn nog niet bekend.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.