Ads Top

Pinkpop live te volgen bij de NPO

Op zondag 4 juni vanaf 23.00 uur en maandag 5 juni vanaf 19.30 uur is er speciaal voor de thuisblijvers van Pinkpop een live-registratie van Pinkpop gemaakt door NTR, BNN-VARA en de VPRO. De presentatie wordt verzorgd door Eric Corton, Eva Cleven, Giel Beelen en Michiel Veenstra.

Ook op het themakanaal NPO 101 wordt uitgebreid aandacht besteed aan Pinkpop. NPO 101 zendt elke dag, in samenwerking met NPO 3FM, live uit tussen 16.00 en 24.00 uur vanaf het festival. Live-registraties, de sfeer op het veld en de mooiste interviews komen voorbij.

Tot en met vrijdag 2 juni is elke avond om 19.30 uur een uur Pinkpop-voorpret waarin de vier presentatoren van de live uitzending op NPO3 (Eric Corton, Eva Cleven, Michiel Veenstra en Giel Beelen) hun Pinkpop-hoogtepunten uit de rijke historie van het festival laten zien. Ook blikken ze vooruit naar editie 2017. Op welke artiesten verheugen ze zich?

Tijdens het festival zelf is Pinkpop elke dag live te volgen op NPO Cultura. Op zaterdag 3 juni vanaf 16.00 uur, zondag 4 en maandag 5 juni live vanaf 13.00 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.