Ads Top

Samsung onthult zijn allernieuwste tv line-up

Samsung heeft tijdens het Unbox & Discover evenement zijn televisie- en soundbar line-up voor 2024 onthuld. Het bedrijf presenteerde de nieuwste Neo QLED 8K en 4K, OLED TV’s en soundbars.

Als vlaggenschip van Samsungs nieuwe TV line-up is de Neo QLED 8K QN900D uitgerust met de geavanceerde NQ8 AI Gen3-processor, een revolutionaire stap voorwaarts in AI TV-technologie. De processor is voorzien van een Neural Processing Unit (NPU) die twee keer zo snel is als zijn voorganger en 25 keer meer neurale netwerken biedt.

Daarnaast biedt de tv een verbluffende kijkervaring dankzij de AI-gestuurde beeldtechnologie, inclusief 8K AI Upscaling Pro voor beeldweergave in 8K-resolutie. AI Motion Enhancer Pro zorgt voor vloeiende actie, terwijl Real Depth Enhancer Pro diepte toevoegt.
 
Het geluid van de Neo QLED 8K modellen is ook verbeterd dankzij AI-geluidstechnologie, waaronder de Active Voice Amplifier Pro die dialogen isoleert uit achtergrondgeluiden en Object Tracking Sound Pro[4] synchroniseert het geluid met de actie op het scherm voor een dynamische kijkervaring.

Neo QLED 8K is ook voorzien van AI-functies die de behoeften van de gebruiker begrijpen en zich daaraan aanpassen, zoals de AI Energy Mode die energie bespaart zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit, en AI Customization Mode past het beeld aan op basis van de voorkeur van de gebruiker.

De Neo QLED 8K is beschikbaar in twee modellen, de QN900D en de QN800D, in de maten 65 inch, 75 inch en 85 inch.
 
Dit jaar introduceert Samsung een uitgebreide reeks TV's en audio apparatuur, afgestemd op diverse levensstijlen en voorkeuren van consumenten.
 
De Neo QLED 4K line-up van 2024 biedt innovatieve functies, aangedreven door de NQ4 AI Gen2 Processor, die de kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Met 's werelds eerste Pantone Validated display voor nauwkeurige kleurweergave en Dolby Atmos voor meeslepend geluid, zet de Neo QLED 4K wat Samsung betreft de standaard voor de ultieme 4K UHD-ervaring. De Neo QLED 4K zal beschikbaar zijn in formaten variërend van 43 tot 98 inch.
 
Daarnaast introduceert Samsung 's werelds eerste Glare Free OLED, waardoor onnodige reflecties worden geëlimineerd en diepe zwarttinten en heldere beelden worden behouden, ongeacht de lichtinval op het scherm. De OLED TV’s, zijn aangedreven door dezelfde NQ4 AI Gen2-processor als de Neo QLED 4K line-up, waardoor functies zoals Real Depth Enhancer en OLED HDR Pro de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Met functies zoals Motion Xcelerator 144Hz voor vloeiende bewegingen en snelle reactietijden, is Samsung OLED de beste keuze voor gamers. De OLED TV’s zijn beschikbaar in drie modellen: S95D, S90D en S85D. Met afmetingen variërend van 42 tot 83 inch biedt Samsung een perfecte match voor elk huis.

De line-up van 2024 omvat ook de nieuwste Q-Series Soundbar, de Q990D, met een 11.1.4-kanaals opstelling en draadloze Dolby Atmos. Deze soundbar zit boordevol handige functies die laten zien waarom Samsung al tien jaar lang het bestverkochte soundbarmerk ter wereld is.
 
De ultradunne soundbars S800D en S700D blijven uitzonderlijke audiokwaliteit leveren in een compact ontwerp. Door zowel compacte dimensies als een strak ontwerp te hebben, zijn de soundbars perfect voor gebruikers die hoogwaardig geluid willen ervaren zonder een opvallende soundbar. Alle Samsung soundbars zijn uitgerust met geavanceerde audiotechnologieën, zoals Q-Symphony, die naadloos integreren met Samsung-televisies voor een ultieme geluidservaring.
 
Tot slot heeft Samsung de gloednieuwe Music Frame onthuld. Dit apparaat combineert topgeluid met een artistiek ontwerp geïnspireerd door The Frame. Deze speaker past perfect in het interieur doordat hij eruit ziet als een fotolijst, en bovendien beschikt over een invisible power cable. Gebruikers kunnen het frontpaneel aanpassen aan de hand van eigen foto’s of kunst. Het apparaat kan als een zelfstandige draadloze speaker functioneren maar kan ook gecombineerd worden met een Samsung soundbar of TV voor surround sound. Het is mogelijk om tot 5 Music Frames aan elkaar te koppelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.