Ads Top

Adviesverkoopprijzen 2024 van Samsungs TV-line-up

Samsung introduceerde eerder deze maand de nieuwe 2024 TV-line-up, voorzien van innovatieve technologieën zoals de NQ8 AI Gen3-processor en de geavanceerde Music Frame-luidspreker. Inmiddels zijn de adviesverkoopprijzen van de 2024 line-up Neo QLED-, OLED- en Lifestyle-TV’s en MICRO LED bekend.
 
Samsungs topmodel, de Neo QLED 8K QN900D, biedt levensechte beeldkwaliteit, hoogwaardige audiotechnologie en een breed scala aan apps en diensten. De TV heeft de nieuwste en meest innovatieve TV-processor van Samsung tot nu toe: de NQ8 AI Gen3, waardoor alles op het scherm wordt weergegeven in een hoogwaardige kwaliteit.
 
Neo QLED 8K (QN900D en QN800D) is verkrijgbaar in beeldformaten van 65 tot 85 inch met adviesverkoopprijzen van 5.799 euro tot 10.999 euro.
 
Met de nieuwe MICRO LED laat Samsung naar eigen zeggen zien dat er grenzeloze mogelijkheden zijn op het gebied van displays. Het scherm biedt ongeëvenaarde beeldkwaliteit dankzij individueel verlichte pixels, wat zorgt voor extreme helderheid terwijl het diepe zwarttinten en heldere kleuren behoudt.
 
De Samsung OLED TV’s van 2024 bouwen voort op de modellen van vorig jaar, met grotere displays en heldere schermen. De S95D biedt AI-verbeterde kleurnauwkeurigheid, die zelfs Pantone Validated™ is. Samsung introduceert met de S95D ook 's werelds eerste Glare Free OLED, voor behoud van helderheid en kleur, ongeacht de lichtinval.

De adviesverkoopprijs van de OLED S85, S90 en S95 modellen varieert van 1.899 tot 3.699 euro.
 
The Frame was al het bestverkochte lifestyle-scherm, en met meer dan 2.500 kunstwerken van wereldberoemde musea en galerieën in de Art Store kunnen gebruikers nu van nog meer kunst genieten. Daarnaast introduceert Samsung zijn nieuwste functie voor The Frame: Art Store – Streams. Deze gratis functie biedt een stream van 20 kunstwerken, uitgekozen door de curator van de Art Store. Elke maand ontvangen gebruikers een gloednieuwe stream zodat zij elke keer weer van nieuwe kunstwerken kunnen genieten.

De vernieuwde The Frame (LS03D) is verkrijgbaar in formaten van 43 tot en met 85 inch en heeft een adviesverkoopprijs vanaf 1.299 euro. The Frame is ook beschikbaar in 32 inch formaat.
 
De soundbar-reeks voor 2024 is uitgerust met geavanceerde AI voor een nog meeslependere audio-ervaring. Met soundbars uit de Cinematic Q-series kunnen gebruikers thuis genieten van bioscoopgeluid, met een complete home cinema-setup inclusief soundbar, subwoofer en achterluidsprekers.

De adviesverkoopprijs van de Cinematic Q-series Soundbars (HW-Q990D, HW-Q930D, HW-Q800D, HW-Q700D) varieert van 699 euro tot 1.599 euro.
 
Samsungs Music Frame is een aanpasbare en veelzijdige luidspreker, die eruitziet als een fotolijst en bovendien beschikt over een transparante kabel, waardoor hij helemaal opgaat in de omgeving. Het frontpaneel kan door gebruikers zelf vervangen worden door andere afbeeldingen, waardoor hij in ieder huis past.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.