Ads Top

Cameranu viert opening winkel Rotterdam

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april opent Cameranu in Rotterdam de deuren van de grootste Cameranu-winkel van de Benelux. Drie dagen lang wordt de opening gevierd met een gevarieerd feestelijk programma en is er van alles te beleven aan de Vierhavensstraat 29.

Na de opening van de Flagshipstore in Amsterdam afgelopen zomer en de winkel in Antwerpen kortgeleden wordt het vernieuwde retailconcept nu verder doorgevoerd. In Rotterdam opent Cameranu een winkel met een wow-effect.

De afgelopen jaren waren er twee Cameranu-winkels in Rotterdam, Noord en Centrum.Dat zorgde voor verwarring bij fotografen en videomakers.

In de enorme winkelruimte neemt de koffiebar een prominente plek in. Dit nodigt uit om bij te praten, beelden te delen en ervaringen uit te wisselen. Om fotografen, videomakers en content creators uit de regio Rotterdam nog beter te bedienen is er een compleet aanbod van de nieuwste foto- en videoproducten.

Ook is er de mogelijkheid om apparatuur te huren en in te ruilen, is er studio-, podcast-, lezing- en expositieruimte beschikbaar en biedt Cameranu een plek om geholpen, geadviseerd, en geïnspireerd te worden. Hiermee komt Cameranu tegemoet aan de wensen en behoeften van alle beeldmakers, van enthousiaste beginners tot doorgewinterde professionals.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.