Ads Top

Pretty Little Liars: Summer School vanaf 9 mei op HBO Max

De achtdelige Max Original-serie PRETTY LITTLE LIARS: SUMMER SCHOOL gaat op donderdag 9 mei a.s. met twee afleveringen in première op HBO Max, gevolgd met wekelijks een nieuwe aflevering tot 20 juni.

Na de aangrijpende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin, worden onze Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood - zomerschool. Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen.

De serie is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina) en Lindsay Calhoon Bring (Chilling Adventures of Sabrina). Aguirre-Sacasa's Muckle Man Productions en Alloy Entertainment produceren, in samenwerking met Warner Bros. Television. Leslie Morgenstein en Gina Girolamo van Alloy zijn ook uitvoerend producenten, samen met Marlene King (die de originele Pretty Little Liars-serie ontwikkelde) en Michael Grassi.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.