Ads Top

XTRARM breidt collectie tv-standaards verder uit

Het Nederlandse merk XTRARM heeft haar collectie tv-standaards verder uitgebreid met nieuwe modellen, nieuwe kleuren en nieuwe materialen.

Naast een ronde voet - model Arius - lanceert XTRARM nu model Atria met vierkante voet. Atria is verkrijgbaar in het zwart of wit, waarbij de voet afgewerkt is in een fraaie matte poedercoating. De televisiekabels zijn voor een opgeruimd beeld weg te werken in de staande stalen buis. Het populaire Argo Tripod model, welke in het oog springt vanwege het krachtige driepoot ontwerp, is vanaf nu, naast de bestaande beuken uitvoering, ook verkrijgbaar in trendy zwart essen, wit essen of in de uitvoering vergrijsd essen. In de achterste poot bevindt zich handig een gootje, waar de televisiekabel onzichtbaar naar beneden begeleid kan worden. Het moderne Ayta tripod model, welke verkrijgbaar is in zwart/beukenhout, is nu ook verkrijgbaar in zwart/zwart.

Voor wie de lengte van de televisie wil accentueren, is de nieuwe verlengde Ayta versie in zwart/zwart volgens de leverancier een prachtige-oplossing. Handig is het grijze vilten planchet dat optioneel op de Ayta standaard geklikt kan worden. Deze biedt plaats aan je afstandsbediening, waardoor je deze altijd bij de hand hebt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.