Ads Top

Retailer PlatteTV is vanaf nu HelloTV

Retailer PlatteTV heeft een nieuwe naam en merkidentiteit: HelloTV. Vanuit de overtuiging dat er voor iedere Nederlander maar één tv de beste is, zet de retailer in op de dialoog met klanten om persoonlijk advies te kunnen geven.

De rebranding ligt in het verlengde van de groeiambitie. Binnen drie jaar wil HelloTV de autoriteit zijn in Nederland op het gebied van tv’s en gaat daarmee de strijd aan met retailreuzen als Bol.com, Coolblue en Mediamarkt. De specialisten van HelloTV denken tv, dromen tv en zijn tv.

De retailer gelooft dat persoonlijk en specialistisch advies het verschil maakt om mensen de beste tv-beleving te kunnen bieden. Dit wordt zowel online als offline waargemaakt. Bij HelloTV geen chatbots voor geautomatiseerd advies, maar echte specialisten die online vragen beantwoorden. Ook zullen er steeds meer winkels verschijnen in het land met het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste innovaties op het gebied van tv. Binnenkort vindt de opening plaats van de 12de winkel in Duiven.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.