Ads Top

Fantastic Friends met James en Oliver Phelps op 9 juli in première op HBO Max

James en Oliver Phelps, bekend van de Harry Potter-films, reizen de wereld rond om met hun betoverende vrienden buitengewone landen te bezoeken.

Deze zesdelige serie bij HBO gaat op 9 juli in première op HBO Max. Saint Lucia, IJsland, Dubai, Polen, Oostenrijk en Ierland zijn de magische bestemmingen die we door de ogen van James en Oliver zullen zien.

Het door Dash Pictures geproduceerde Fantastic Friends is deels een avontuurlijke reisserie, deels een met tovenarij besprenkelde challenge show en deels een serie over vriendschap. Productie en regie zijn in handen van de voor een Emmy Award genomineerde filmmaker Daniel Sharp (Vikings: The Rise and Fall; Disasters Engineered; Top Gear America), en in elke aflevering reizen de gebroeders Phelps naar een bestemming om daar één van hun beroemde vrienden te ontmoeten, die vervolgens als reisleider optreedt.

Deze vrienden zijn onder meer hun Harry Potter co-sterren Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley) en Luke Youngblood (Lee Jordan) waarmee ze terugblikken op de jaren dat ze samen doorbrachten op de set. Daarnaast gaan ook Maisie Williams van Game of Thrones, Sophie Skelton van Outlander en Haley Joel Osment uit The Sixth Sense mee op reis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.