Ads Top

Sony pakt flink uit tijdens Black Friday 2021

Sony zet tijdens Black Friday een aantal producten in de spotlights die zeer interessant geprijsd zijn. Van headphones en speakers, tot camera’s, smartphones en televisies.

Voor wie toe is aan een nieuwe televisie adviseert Sony de X85J-, X90J- en A80J-series scherp in de gaten te houden tijdens Black Friday. De X85J-series zorgt voor realistische beelden in de woonkamer. Dankzij TRILUMINOS PRO en de 4K HDR Processor X1 komen meer dan een miljard kleuren tot leven voor de ultieme entertainmentervaring.

Tevens is de Sony BRAVIA XR X90J-serie aantrekkelijk geprijsd tijdens Black Friday. Dit model beschikt over de ingenieuze Cognitive Processor XR. Deze processor verwerkt kennis en creëert oplossingen zoals het menselijk brein dat doet, het heeft het vermogen om dingen te leren, te onthouden en continu te verbeteren.
 
Ook op het gebied van OLED zet Sony modellen in de spotlight, zoals de BRAVIA XR A80J-series met OLED-beeldkwaliteit. De A80J wordt eveneens aangedreven door de Cognitive Processor XR voor een ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en puur zwart.

Ook kun je een nieuwe Sony televisie combineren met een soundbar. De HT-ZF9 tovert het geluid van de tv om in een rijke surround sound van bioscoopkwaliteit. De twee naar voren gerichte speakers geven zogenaamde verticale audio weer, die een virtuele Surround Sound creëren en de hele kamer vullen met realistischer, multidimensionaal geluid. Of kies voor de HT-SF200 soundbar. Dit model met ingebouwde subwoofer geeft niet alleen tv-programma’s en films het verdiende geluid, maar is ook nog eens stijlvol en past bij elk interieur.

Alle specifieke Sony Black Friday 2021 aanbiedingen worden via de retailers bekendgemaakt. Meer informatie over aanbiedingen, deals en acties is te lezen via: https://www.sony.nl/electronics/blackfriday

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.