Ads Top

Dit is het aanbod van Film1 in november

Film1 breidt introduceert de komende weken weer nieuwe filmtitels.

Veterans of Foreign Wars: Vietnamveteraan Fred en zijn wapenbroeders moeten in allerijl een arsenaal in elkaar knutselen om hun favoriete bar - en een onschuldig tienermeisje - te beschermen tegen een gestoorde drugdealer en zijn horde zielloze punkmutanten. Veterans of Foreign Wars is te zien vanaf 5 november.

Never Grow Old: Intense western met Emile Hirsch en John Cusack waarin een Ierse begrafenisondernemer moet kiezen tussen het bloedgeld dat hij verdient met de slachtoffers van een bende en de bedreigingen waarmee zijn familie wordt geconfronteerd. Never Grow Old is te zien vanaf 6 november.

Tesla: Ethan Hawke speelt Nikola Tesla in dit biografische drama over de visionaire uitvinder die een levenslange rivaal was van Thomas Edison en die door de nieuwsgierige Anne Morgan wordt behoed voor zijn zelfvernietigende trots. Tesla is te zien vanaf 12 november.

Force of Nature: Actiethriller met Emile Hirsch, Kate Bosworth en Mel Gibson, waarin misdadigers een gewelddadige overval beramen, maar in de problemen komen wanneer een agent probeert iedereen in het gebouw te evacueren vanwege een naderende orkaan. Force of Nature is te zien vanaf 13 november.

The Courier: Koerier Olga Kurylenko moet corrupte CIA-agenten en Russische huurmoordenaars van zich afslaan om de enige man te beschermen die tegen de gewetenloze gangsterbaas Gary Oldman kan getuigen. The Courier is te zien vanaf 19 november.

Primal: Nicolas Cage en Famke Janssen in een actiethriller waarin een gevangen oorlogsmisdadiger losbreekt op het schip van een jager die gevaarlijke wilde dieren vervoert. Primal is te zien vanaf 20 november.

Fanstic Mr. Fox: George Clooney en Meryl Streep zijn te horen in deze stop-motion animatiefilm van Wes Anderson naar het beroemde boek van Roald Dahl over een inventieve vos die zijn gezin in gevaar brengt met zijn oude streken als kippendief. Fantastic Mr. Fox is te zien vanaf 25 november.

Redemption Day: Actiethriller waarin de Amerikaanse oorlogsheld Brad Paxton een race tegen de klok begint als hij, buiten alle diplomatieke regels om, zijn in Marokko gegijzelde vrouw probeert te bevrijden van een terroristische groepering. Redemption Day is te zien vanaf 26 november.

Fall of a Kingdom: Zinderend massaspektakel met Robert Patrick, waarin een strijder van een heidense bergstam aan de grens van het Mongoolse rijk zijn volk alleen kan redden als dat ten koste gaat van zijn liefde voor de dochter van christelijke edelman. Fall of a Kingdom is te zien vanaf 27 november.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.