Ads Top

V House: Inside the Mansion: acht TikTok creators, 4,5 miljoen volgers

Het aantal dagelijkse TikTok gebruikers is het afgelopen jaar bijna verdriedubbeld naar ruim 1,7 miljoen gebruikers, onder jongeren is dat aantal zelfs vervijfvoudigd. Voor jonge creators is het platform dé kans om zich te profileren.

In de nieuwe realityreeks V House: Inside the Mansion volgen we acht van deze jongvolwassen TikTok creators die voor de grootste uitdaging uit hun nog prille social carrière staan: ze krijgen de kans om samen een Nederlands TikTok groepsaccount te starten en zo succesvol mogelijk te maken. Hoewel ze op hun solo accounts ruim 4,5 miljoen volgers hebben, moeten ze voor het @vhouse account helemaal opnieuw beginnen. Lukt het ze om hun creativiteit te combineren en de sweet spot te vinden in de constant veranderende wereld van social media? Niet alleen voeren ze hun eigen ideeën uit, ook krijgen ze opdrachten en challenges van bekende gasten.

V House: Inside the Mansion laat het offline leven van online creators zien en is vanaf 18 mei wekelijks te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.