Ads Top

Pathé is 5 juni weer open


Vanaf zaterdag 5 juni opent Pathé haar deuren weer voor bezoekers. De komende tijd staan er weer genoeg films op het programma, waaronder De Slag om de Schelde, The Misfits, Blackbird en K3: Dans van de Farao.

Pathé is op 5 juni eerst exclusief open voor haar Unlimited-abonnees, en verwelkomt vanaf zondag 6 juni al haar bezoekers terug. Testen voor toegang is niet nodig. De ticketverkoop start op maandag 31 mei.

Naast eerder genoemde titels zullen ook Bon Bini: Judeska in da House, The Dissident, Demon Slayer: Mugen Train, Pieter Konijn op de vlucht en een limited release van De Oost te zien zijn op het witte doek. In de aankomende weken zullen daar titels zoals Zwaar Verliefd 2, Buurman & Buurman: Bakken en Grillen, A Quiet Place II en The Croods 2: A New Age bijkomen. Ook zullen de EK-wedstrijden van het Nederlandse elftal vanaf 11 juni worden vertoond in de zalen van Pathé.

Om het bioscoopbezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, hanteren de Pathé-bioscopen dezelfde, volkomen veilige maatregelen als vorig jaar: anderhalve meter afstand, een maximumcapaciteit van 50 bezoekers per zaal en alleen online ticketverkoop vooraf. In de bioscoop worden tot aan de stoelen mondkapjes gedragen. In de stoel in de zaal mag het mondkapje af. De lucht in de zalen wordt niet gerecirculeerd en wordt elke tien minuten volledig ververst. Ook kunnen bezoekers hun vertrouwde snacks (popcorn!) en drinken weer nuttigen bij de eet- en drinkgelegenheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.