Ads Top

EK voetbal bij de NOS

Het EK voetbal staat voor de deur. De NOS doet van vrijdag 11 juni tot en met zondag 11 juli van de
eerste tot de laatste minuut live verslag van het EK. 51 wedstrijden live voetbal, allemaal te volgen bij de NOS via alle mogelijke platforms: radio, televisie, teletekst, social media en online.

Het EK wordt voor het eerst in de geschiedenis van het voetbal verdeeld over twaalf speelsteden
gespeeld. Vier wedstrijden zijn in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam: de drie groepswedstrijden van
het Nederlands elftal en een wedstrijd in de achtste finale.

Alle 51 EK-wedstrijden zijn live te zien bij de NOS. Met de eerste twaalf dagen maar liefst drie
wedstrijden per dag: 15.00 uur, 18.00 uur en 21.00 uur. Het live verslag van de duels van 15.00 en 18.00 uur wordt omlijst met een voor- en nabeschouwing met een presentator en twee analisten.
Tussen deze twee vroege wedstrijden in is er – zo rond de klok van 17.20 uur – het NOS EK Journaal met de laatste ontwikkelingen rondom Oranje en ander EK-nieuws. Om half negen start NOS Studio Europa - met om  21.00 uur wedstrijd 3 - en gaat door tot half twaalf, met gasten op de bank, analyses, reportages en opvallend EK-nieuws.

Alle wedstrijden van het EK zijn  ook rechtstreeks te volgen via de livestreams op de NOS-app en NOS.nl. Voor het EK heeft de NOS het laatste nieuws en alle samenvattingen handig gebundeld in een collectie (nos.nl/EK2020). Hier vind je ook veel extra materiaal zoals interviews, het speelschema, livestreams, real-time statistieken en een liveblog.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.