Ads Top

Ziggo breidt tijdelijk zijn 4K-aanbod uit met NPO1 in 4K

Vanaf 11 juni 2021 zijn bij Ziggo alle EK voetbalwedstrijden op de zender NPO1 met 4K-beeldkwaliteit te zien. Met deze hoogst haalbare beeldkwaliteit zien klanten van Ziggo vanaf de eerste aftrap tot het laatste fluitsignaal een haarscherpe wedstrijd. Ziggo werkt er hard aan om het aanbod van sporten die in 4K-beeldkwaliteit worden uitgezonden uit te breiden. Na Formule 1 is het EK voetbal het tweede grote sportevenement dat door Ziggo in 4K wordt uitgezonden.
 
Met 4K (Ultra HD) kijk je vier keer scherper dan met Full HD. Waar een Full HD-televisie een beeldresolutie heeft van 1920 x 1080 pixels, biedt een 4K-televisie met een resolutie van 3840 x 2160 pixels een nóg scherper beeld. 

Om het EK met 4K-beeldkwaliteit te kunnen kijken, hebben klanten een 4K-televisie (UHD-tv) en de Mediabox Next nodig. EK wedstrijden in 4K-beeldkwaliteit zijn bij Ziggo te zien op NPO1.
 
Via het Ziggo On Demand menu, de videotheek op de Mediabox Next, huur je nu al beschikbare films in 4K-beeldkwaliteit. Via Movies & Series (XL) stream je bovendien diverse films en series in 4K, waaronder de hitserie The Handmaid's Tale maar ook de zender Love Nature die in 4K-kwaliteit wordt uitgezonden.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.