Ads Top

Canal Digitaal gaat SPI International’s FilmBox aanbieden

Vanaf 4 mei 2021 ontvangen alle satellietklanten van Canal Digitaal een nieuw filmkanaal: FilmBox.
Deze nieuwe zender wordt beschikbaar op kanaal 14 en vertoont speciaal voor alle filmliefhebbers de hele dag exclusieve films zonder reclameonderbrekingen. Hiermee is Canal Digitaal de enige televisieprovider die FilmBox aanbiedt aan zijn klanten in het basispakket.

De samenwerking met SPI International ligt in lijn met de nieuwe weg die Canal Digitaal vorig jaar is ingeslagen door zich naast lineaire tv ook te richten op on demand kwaliteitsseries en –films.

FilmBox levert een gevarieerd aanbod van Hollywood blockbusters, klassiekers en populaire series aan meer dan 30 miljoen huishoudens wereldwijd. Hoogtepunten voor de maand mei zijn: 10 Things We Should Do Before We Break Up (2019) met Christina Ricci en Hamish Linklater, Academy Award-winnende regisseur Steven Soderbergh’s Unsane (2018) met Claire Foy en misdaaddrama Crypto (2019) met Beau Knapp, Luke Hemsworth, Kurt Russell en Alexis Bledel. Daarnaast maakt de hitshow NARCOS zijn lineaire tv-debuut in Nederland op FilmBox, waar kijkers de eerste drie seizoenen en het vierde seizoen met de titel NARCOS: Mexico op maandag kunnen zien en de herhalingen op zondag.

SPI International is momenteel al actief op de Nederlandse betaaltelevisiemarkt met het premium filmmerk Film1 , dat vier lineaire kanalen en on demand-aanbod heeft. Canal Digitaal heeft alle vier de Film1-kanalen en Film1 VOD-content als extra betaalpakket voor zijn abonnees. Door FilmBox standaard in het basispakket aan te bieden, maakt Canal Digitaal deze content toegankelijk voor al zijn satellietklanten.

FilmBox wordt in eerste instantie beschikbaar voor DTH-abonnees. Later dit jaar zal FilmBox ook beschikbaar zijn voor OTT en IPTV. Sinds 2019 is Canal Digitaal weer onderdeel van Canal+ Group, televisie-provider en producent van Europese films en series.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.