Ads Top

The Park sluit overeenkomst met Kinepolis rond Virtual Reality ervaringen in Breda en Utrecht


Vanaf 9 juni kunnen bezoekers van Kinepolis bioscopen in Brugge, Antwerpen, Breda en Utrecht naast een filmervaring nu ook een VR-ervaring boeken.

Er zijn verschillende ervaringen beschikbaar, maar de nieuwe film van K3 ‘Dans van de Farao’ heeft de primeur om de mogelijkheden van het totaalconcept te tonen. Je kan nu niet alleen als toeschouwer de film bekijken, maar ook samen met vrienden en familie in het verhaal stappen en K3 zélf gaan bevrijden.

In de bioscopen van Antwerpen, Brugge, Jaarbeurs Utrecht en Breda zal een grote VR-booth van meer dan honderd vierkante verschijnen waar bezoekers in de verschillende werelden van The Park kunnen stappen. The Park breidt dankzij die samenwerking uit van zeven naar elf locaties. Als het concept aanslaat, volgen mogelijk nog bijkomende locaties van Kinepolis.

The Park biedt ‘free-roam’- VR aan: dit betekent dat je VR-bril niet vasthangt aan kabels en je vrij door de speelhal wandelt. Eens je de bril opzet, zit je, als avatar, 360° midden in het decor van het spel. Je medespelers zie je ook naast je bewegen, en je kan met hen praten en interageren tijdens het spel. De spellen ‘The Hallow’ en ‘De Mol’ zijn geschikt voor spelers vanaf 12 jaar. ‘K3 in VR’ is te spelen vanaf ongeveer 7 jaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.