Ads Top

Sony introduceert volledig vernieuwde BRAVIA 8K-, OLED- en 4K Full Array LED-TV line-up in de Benelux

Sony Benelux kondigde maandag op de CES 2020 een vernieuwd assortiment televisies aan. Sony’s line-up voor het nieuwe jaar pakt uit met de ZH8 8K Full Array LED TV, de A8 (55- en 65 inch), A9 (48 inch) 4K OLED Tv’s en de XH95 en XH90 4K Full Array LED Tv’s.

De ZH8 8K Full Array LED TV, de A8 (55- en 65 inch) en A9 (48 inch) 4K OLED Tv’s zijn uitgerust met Sony's Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt volgens het bedrijf een sleutelrol bij de productie van een natuurgetrouw beeld. De X1 Ultimate kan op intelligente wijze objecten in beeld detecteren en analyseren. De X1 Ultimate maakt deze analyses dankzij Sony’s Object-based Super Resolution. Deze processor kan een object individueel remasteren voor meer diepte, nauwkeurige textuur en een realistischer beeld.

Een nieuwe technologie van Sony is Ambient Optimization. Deze optimaliseert de beeld- en geluidskwaliteit op basis van de omgeving van de kijker. Zo past Ambient Optimization de helderheid van het beeld automatisch aan op basis van de verlichting. Om een perfecte weergave te garanderen wordt de helderheid 'geboost' in fel verlichte kamers en verlaagd in donkere ruimtes. De technologie detecteert zelfs objecten zoals gordijnen en meubels die het geluid kunnen absorberen of weerkaatsen, en stemt de akoestiek optimaal af.

Voor toekomstige generatie gameconsoles bieden een aantal modellen ondersteuning voor een 8K-resolutie, 4K 120fps en een snelle reactietijd via HDMI-invoer. Dit om top gameprestaties te kunnen leveren.

Alle modellen van de nieuwe line-up zijn ook nog voorzien van de Netflix Calibrated Mode. Deze functie is ontwikkeld om de beeldkwaliteit van de producent te evenaren. Door de optie in het menu te selecteren reproduceert Netflix Calibrated Mode automatisch de beeldweergave.

Beschikbaarheid en adviesprijzen worden later bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.