Ads Top

Acer lanceert ledprojector

Acer heeft de B250i, een draagbare ledprojector met Studio Sound, aangekondigd. Dit model is ontworpen als een alles-in-één-apparaat met mobiel entertainment.

Met afmetingen van slechts 200 x 200 x 78 mm en een gewicht van slechts 1450 gram1 is de Acer B250i ontworpen als draagbare entertainmenthub die in een rugzak of draagtas kan worden geschoven, snel kan worden opgezet en overal kan worden gebruikt. De compacte projector is uitgerust met twee luidsprekers van 5W met passieve radiatoren inclusief de Waves Maxx Audio-technologie en Acer TrueHarmony-technologie. 

De Acer B250i ondersteunt Full HD 1080p-projectie die zich met één druk op de knop automatisch scherpstelt op het oppervlak waarop wordt geprojecteerd. De projector levert een helderheid van 1000 ANSI lumen en een contrastverhouding van 5000:1 en ondersteunt een breed kleurengamma van 120% van de Rec.709-kleurruimte.

De ledmodule van de B250i heeft een levensduur van tot 30.000 uur, waardoor het niet meer nodig is om opgebrande kwiklampen te vervangen.

De B250i biedt verder uitgebreide aansluitingsmogelijkheden, zowel bedraad als draadloos. Naast een standaard HDMI-poort voor het maken van verbinding met en het weergeven van content vanaf een desktopcomputer of laptop is ook draadloze schermspiegeling beschikbaar via wifi voor zowel Android- als iOS-gebruikers. De projector beschikt verder over USB Type-C- (voor weergave en opladen) en Type-A-poorten waarmee de video-uitgang voor zowel smartphones als pc's wordt ondersteund. De B250i is direct vanuit de doos gebruiksklaar. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd voor schermspiegeling of het direct afspelen van multimedia.

De Acer B250i is vanaf april verkrijgbaar in de Benelux voor een prijs vanaf 699 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.