Ads Top

Nikon lanceert nieuwe D-SLR

Nikon lanceert een krachtige D-SLR die creatieve fotografen volgens hert bedrijf 'alles biedt wat ze zoeken in een full-frame camera'.

Fotografen kunnen scherpstellen op gezichtsuitdrukkingen met behulp van oogherkenning-AF en gebruik maken van AF bij weinig licht, waarbij betrouwbaar kan worden scherpgesteld op het onderwerp tot aan maar liefst -6 LW.

Snelle serieopnamen vergroten de veelzijdigheid van deze camera: maximaal 7 bps bij opnamen door de zoeker en 12 bps in de stand Stil fotograferen tijdens livebeeldopnamen. Andere opmerkelijke functies zijn de minimale sluitertijd van 1/8000 sec. die fotografen de flexibiliteit geeft om te synchroniseren met Nikon Speedlight-flitsers. Of ze kunnen de sluitertijd verlengen tot 900 seconden.

De camera gebruikt de 6K-resolutie van de beeldsensor om 4K/UHD-video-opnamen met een zeer hoge resolutie en een beeldsnelheid van 30p/25p/24p te produceren zonder cropfactor. Videofilmers kunnen ook een externe videorecorder gebruiken om haarscherpe HLG HDR-opnamen te maken die rechtstreeks kunnen worden weergegeven op een compatibele tv of monitor.

De camera heeft een adviesprijs van 2499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.