Ads Top

Samsung met Portable SSD T7 Touch

Samsung kondigt de Portable Solid State Drive (SSD) T7 Touch aan. Het nieuwe externe opslagapparaat beschikt over een compact ontwerp met de snelste overdrachtsnelheden die momenteel beschikbaar zijn op basis van de USB 3.2 Gen 2 standaard.

De T7 Touch is ontworpen voor zowel professionele als casual gebruikers en biedt voldoende capaciteit om grote aantallen foto's, games of 4K/8K-video's veilig op te slaan van en naar een pc, tablet, smartphone of gameconsole.

Het apparaat biedt een aanzienlijke snelheidsupgrade ten opzichte van eerdere opslagoplossingen. Met een leessnelheid van 1.050 MB/s en een schrijfsnelheid vanaf 1,000MB/s¹ is dit apparaat ongeveer twee keer zo snel als zijn voorganger, de T5, en tot 9,5 keer sneller dan externe harde schijven. Bovendien kan het apparaat zijn maximale snelheid bereiken bij gebruik met de NVMe-interface.

Voor een extra beveiliging brengt de T7 Touch een ingebouwde vingerafdrukscanner, bovenop de wachtwoordbeveiliging en de AES 256-bit hardware-encryptie. De drive beschikt ook over een ‘Motion LED’, waarmee de gebruiker de status van het apparaat in één oogopslag kan zien. Ondanks de aanzienlijke snelheidsboost, hardware-toevoegingen en een metalen (aluminium) behuizing weegt de nieuwe SSD nog steeds slechts 58 gram.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.