Ads Top

Sony kondigt nieuwe SSD-serie aan voor snelle gegevensopslag

Sony breidt het assortiment externe Solid-State Drives (SSD’s) uit met de L-M-serie en de compacte SL-C-serie. Deze modellen zijn schokbestendigheid, snel, uitgerust met de nieuwste hardware-encryptie en geschikt voor ENC DataVault Lite-software.

De SSD’s maken gebruik van een flashgeheugen zonder bewegende onderdelen. Daardoor is dit systeem schokbestendigheid en vermindert de kans op mechanische beschadiging en gegevensverlies. Deze serie komt tegemoet aan de wensen van professionals om foto’s en video’s altijd en overal veilig op te kunnen laten slaan.

De modellen zijn beschikbaar in 500 GB, 1 TB en 2 TB en bieden zo voldoende opslag voor belangrijke data. Hierdoor is de L-M-serie en de compacte SL-C-serie handig voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor fotografen tijdens een shoot, maar ook voor professionals die snel en eenvoudig toegang nodig hebben tot grote hoeveelheden data.

De SSD-schijven zijn zijn bestand tegen een druk tot 6000 kg en buigzaam tot 2000 kg. Zowel de SL-M-serie als de SL-C-serie zijn in het zilver en geel verkrijgbaar en hebben een stijlvolle aluminium behuizing. Bovendien zijn deze modellen voorzien van LED-verlichting, elastiekjes om ID-labels te plaatsen en labelstickers voor eenvoudige codering.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.