Ads Top

Play & Play More highlights april 2019

Geub
Vanaf 5 april doorlopend beschikbaar in de TV-theek in Play en Play More.

In deze nieuwe reeks gaat de vrouw van een fictieve Philippe Geubels ervandoor met de dertig jaar oudere charismatische Nederlander William Van Bronkhorst. Diep vernederd en depressief valt Vlaanderens populairste komiek terug op zijn moeder Sonja die hem bijstaat met raad en wasmanden vol gestreken goed. Door alle persoonlijke tegenslagen begint ook de carrière van Philippe te haperen. Of het ooit goed komt met zijn ex en zijn carrière blijft koffiedik kijken. Het scenario van ‘Geub’ werd geschreven door Humo's huiscartoonist Jeroom en 'Gat van de wereld'-brein Jan Dircksens. Een bijna kaalgeschoren Jonas Geirnaert speelt de manager van Geubels en Erik Van Looy, Tom Boonen en Ellen Petri hebben verrassende bijrollen.

Game of Thrones 8
In de nacht van 14 op 15 april
Elke zondagnacht, om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek

Winter is here! Na bijna tachtig weken (!) zonder, krijgen we eindelijk een nieuwe aflevering van ‘Game of Thrones’. Het achtste en laatste seizoen van GoT bestaat slechts uit zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster. Wie zal op de ‘Throne’ belanden, welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen en welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons? Dompel jezelf opnieuw onder in een wereld van intriges, verboden liefdes, epische veldslagen, waanzinnige taferelen, brutale moorden, fenomenale effecten en meeslepende verhalen. Zet je schrap voor epische televisie!

Warrior
In de nacht van 5 op 6 april
Elke vrijdagnacht om 2u op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek

Gelijk met de VS
Snoeiharde martial arts-serie, gebaseerd op een idee van Bruce Lee en uitgewerkt door diens dochter. Fans van harde en brutale actieseries zoals ‘Strike Back’ en ‘Banshee’ mogen alvast beginnen watertanden. ‘Warrior’ is een veelbelovende samenwerking tussen Jonathan Tropper, de man achter achter ‘Banshee’, Fast & the Furious-regisseur Justin Lin en het legendarische icoon Bruce Lee. Het Chinatown van de jaren 1800 gaat gebukt onder de Tong Wars, die van San Francisco het speelveld maken van rivaliserende misdaadfamilies. Een vreemdeling met uitzonderlijke martial arts skills zet de misdaadwereld op zijn kop.

Mission: Impossible – Fallout
Vanaf 13 april
Première op 13/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek
De beste actiefilm van 2018! Tom Cruise heeft zich nog maar eens overtroffen. ‘Mission: Impossible – Fallout’ is een onvervalste en wervelende actieknaller van begin tot eind, boordevol waanzinnige stunts van de Cruiser (die helikopterscène, die Halo-jump, die renscène in Londen). Als een vleesgeworden sloophamer van een CIA-agent ontpopt Henry Cavill zich dan weer meteen tot een van de meeste legendarische figuren die de filmreeks heeft gekend. Tel daar nog de perfecte soundtrack bij en een heleboel fraaie plaatjes en heb je een ‘Mission: Impossible’ die hengelt naar de positie van allerbeste film uit de hele reeks.

Ocean's 8
Vanaf 20 april
Première op 20/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek
Sandra Bullock en haar dievegges.  Nee, dit zijn geen nieuwe avonturen van Danny Ocean en zijn dievenbende. Deze keer delen de vrouwen de lakens uit. Zet je schrap voor een ingenieuze roof, designer-outfits, stijlvolle plaatjes, komische momenten en een waanzinnige topcast: Bullock, Cate Blanchett, Rihanna en Anne Hathaway. Vooral Hathaway steelt de show als meesteroplichter en gewiekste strateeg. Popcornvertier van de bovenste plank!

Mamma Mia! Here We Go Again
Vanaf 6 april
Première op 6/4 om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek
De feelgoodfilm van de maand! ‘Here We Go Again’ is het vervolg op de wereldwijde megahit ‘Mamma Mia! The Movie’ en overdondert je woonkamer opnieuw met een uitbundige en opwekkende kijkervaring. Centraal staan uiteraard een dozijn ABBA-klassiekers én een uitmuntende en indrukwekkende sterrencast: Streep, Brosnan, Seyfried, Firth, Skarsgaard en Lily James als nieuwkomer. Tien jaar na het wereldwijde succes van ‘Mamma Mia! The Movie’ keren we terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical, maar met evenveel zangpartijen, romantiek en drama.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.