Ads Top

Samsung kondigt nieuwe soundbars aan

Samsung kondigt twee nieuwe Q-serie soundbars aan met Acoustic Beam-technologie en de nieuwe functie Adaptive Sound.

De Adaptive Sound-technologie in de HW-Q70R en HW-Q60R soundbars analyseert de content die op televisie wordt afgespeeld en past de ideale geluidsinstellingen per scene aan. Ook schakelen de HW-Q70R en HW-Q60R de Adaptive Sound-modus automatisch in als een Samsung 2019 QLED TV is aangesloten en de AI-modus aanstaat.

De HW-Q70R en HW-Q60R maken gebruik van Samsungs Acoustic Beam-technologie. Acoustic Beam zorgt met een rij van openingen in een speakerbuis voor een dynamischer, panoramisch geluid. Daarmee wordt elke hoek van de kamer gevuld met vol geluid.

Verder is de HW-Q70R uitgerust met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X 360 graden surround sound-technologie voor meeslepend geluid. Deze functies waren eerder alleen beschikbaar in geavanceerde Samsung soundbarmodellen, zoals de HW-N950 en HW-N850. Met de HW-Q70R kun je nu genieten van een meeslepende home entertainmentervaring met kamervullend geluid en overheadgeluidseffecten.

Naast Dolby Atmos en DTS:X-technologie heeft de HW-Q70R een slank ontwerp met een hoogte van slechts 59 mm. Daarmee past de soundbar ideaal bij de QLED TV.

De Samsung HW-Q60R is vanaf begin april verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 549 euro. De Samsung HW-Q70R is eind april beschikbaar en kost 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.