Ads Top

‘s Werelds lichtste DSLR met variangle-scherm

Canon Europe heeft de Canon EOS 250D gelanceerd, ´s werelds lichtste DSLR-camera met een zogeheten variangle-scherm. De EOS 250D is een leuke en gebruiksvriendelijke DSLR voor gezinnen die op zoek zijn naar een upgrade van smartphone-fotografie of een upgrade van hun huidige camera.

Als opvolger van Canon’s EOS 200D beschikt de EOS 250D over onder meer een grote 24,1 Megapixel Dual Pixel CMOS APS-C-sensor, 4K-videocapaciteit, een dynamisch autofocussysteem plus connectiviteit met slimme apparaten.

Daarnaast is de camera uitgerust met DIGIC 8, Canon’s nieuwste beeldprocessor die veel van zijn functies aanstuurt en regelt waaronder 4K-videoregistratie, 4K time-lapse en 4K-beeldselectie uit 4K-video’s. En dat alles in een compacte, lichtgewicht body.

Het variangle-touchscreen maakt comfortabel fotograferen vanuit verschillende hoeken mogelijk. Voor een klassieke opnamebeleving heeft de EOS 250D een optische zoeker en een snelle 9-punts AF, zodat familiemomenten met de juiste compositie haarscherp worden vastgelegd, precies zoals ze door iedereen werden ervaren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.