Ads Top

Sony kondigt beschikbaarheid BRAVIA AG8 OLED-serie aan

De AG8-serie BRAVIA 4K HDR OLED televisies in een 55- en 65-inch formaat zijn vanaf eind mei verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux.

Meer dan 8 miljoen zelf oplichtende pixels worden bij deze modellen  aangestuurd door de Picture Processor X1 Xtreme beeldprocessor. De processor is voorzien van Object-based HDR-remaster, Super Bit Mapping 4K HDR en Dual database processing. Dit garandeert volgens Sony een 'ultieme kijkervaring met meer detail, kleur en contrast'.

De AG8 is ook uitgerust met de Acoustic Surface Audio geluidstechnologie. Daarbij resoneert het hele scherm mee op de geluidsgolven. Niet alleen aan de voorzijde maar ook aan de zijkanten van het beeldscherm.

De AG8 is dun vormgegeven en kan eenvoudig dicht tegen de muur worden bevestigd met het SU-WL850 ophangsysteem. Bovendien is dit systeem flexibel in gebruik en heeft een draaifunctie, zodat de positie van het toestel naar voorkeur kan worden aangepast voor de beste kijkhoek. Tevens kan de standaard 180° roteren en omhoog worden gezet zodat de Soundbar te zien is.

De AG8 draait op het Android TV besturingssysteem van Google. Ook is er de mogelijkheid om persoonlijke content zoals video’s of foto’s te bekijken en via Voice Search op de afstandsbediening snel op internet te zoeken via de TV.

De KD-55AG8 kost 2499 euro en KD-65AG8 3499 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.