Ads Top

KPN introduceert de KPN Smart TV app

KPN introduceert vanaf vandaag de KPN Smart TV app. Voordelen zijn zonder tv-ontvanger televisie kijken met de gebruikelijke functionaliteiten zoals onder andere pauzeren, Begin Gemist en opnemen.

De app draait op het platform van smart-tv’s en is te downloaden in de appstore op de smart tv.

De Smart TV app biedt de meest gebruikte functionaliteiten die klanten kennen van de KPN iTV app zoals Live tv-kijken, Terugkijken via de KPN TV-gids, pauzeren, Begin Gemist en opnemen. Daarnaast is er een makkelijke zoekfunctie, met genre filtering. KPN gaat de mogelijkheden van de Smart TV app op basis van klantfeedback nog verder uitbreiden.

De app is te gebruiken voor KPN-klanten die een internet en TV abonnement hebben en beschikken over een recent model smart tv van Samsung (vanaf 2017). De Smart TV app is de afgelopen tijd uitgebreid getest. In de loop van 2019 verwacht KPN de app ook aan te bieden aan klanten met andere smart tv’s.

Naast de nu gelanceerde KPN Smart TV app, biedt KPN zijn klanten ook de iTV app voor op de smartphone of tablet om thuis en onderweg programma’s te kijken en 4K voor de beste kwaliteit in combinatie met een tv die 4K ondersteunt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.