Ads Top

Orange Belgium en Eleven Sports verlengen samenwerking

Orange Belgium en Eleven Sports hebben een nieuw akkoord bereikt voor de volgende twee seizoenen (2019-2020 en 2020-2021) over de distributie van Eleven Sports 1, 2 en 3. De drie HD-kanalen blijven tot het standaard digitale tv-pakket van Orange behoren.

Zonder dat ze daarvoor meer hoeven te betalen, kunnen Orange Love-klanten de zenders thuis bekijken of onderweg via de Orange TV-app (beschikbaar vanaf deze zomer).

Met Eleven Sports kijken Orange-klanten naar het beste internationale voetbal uit La Liga, 5 uit de Serie A en 5 uit de Bundesliga, 8 live wedstrijden van de FA Cup per ronde, live wedstrijden van de UEFA Nations League, de kwalificatiewedstrijden voor Euro 2020 en vriendschappelijke UEFA-interlands, live wedstrijden van de Engelse EFL Championship en de EFL Cup).

Of ze kunnen afstemmen op basketbal met de NBA Live (4 wedstrijden uit de reguliere competitie per week, het All-Star Weekend, het beste van de play-offs en de finales), American football met de NFL Live (2 wedstrijden uit de reguliere competitie per week, het beste van de play-offs en de Super Bowl) en talrijke andere sporten die live worden uitgezonden, zoals: MMA (Cage Warriors, UFC), hockey, wielrennen, darts en snooker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.