Ads Top

De trailer voor het laatste seizoen van Game of Thrones

Schal de trompetten en ontkurk de Arbor Gold: HBO lanceerde de allereerste beelden van het laatste seizoen van Game of Thrones.

De eerste en enige trailer van seizoen 8 geeft ons een voorproefje van wat de miljoenen fans binnenkort voorgeschoteld krijgen in de conclusie van de saga. Denk aan epische veldslagen, afscheid van dierbare personages, draken-battles, onverwachte plotwendingen, machtige taferelen en enkele stevige WTF-momenten. Werken de rivaliserende partijen eindelijk samen om Westeros te redden van de dreiging van het leger White Walkers?

Na bijna tachtig weken zonder, krijgen we vanaf 14 april eindelijk een nieuwe aflevering van Game of Thrones. Het achtste en laatste seizoen van GoT bestaat uit slechts zes afleveringen, maar volgens HBO zal elke aflevering aanvoelen als een Hollywoodblockbuster.

Wie zal op de troon belanden? Welke hoofdrolspelers overleven de op til staande oorlogen? En vooral: welke verrassingen heeft ‘GoT’ nog in petto voor ons? Vanaf 14 april, worden al deze vragen (hopelijk) beantwoord in seizoen acht van Game of Thrones.

Seizoen 1 tot en met 7 van Game of Thrones zijn momenteel integraal te bekijken via Play en Play More van Telenet. In de nacht van 14 op 15 april gaat seizoen 8 in première bij Telenet, en zal er wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen, gelijk met de release in de VS. De afleveringen gaan telkens om 03u00 's nachts in première en zijn vanaf dan ook op te vragen via de tv-theek van Play en Play More.
Bekijk hier de trailer

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.