Ads Top

Sony introduceert de 'ultieme vlogcamera'

Sony lanceert de compacte en zeer robuuste RX0 II camera als de ultieme oplossing voor vloggers. De RX0 II (modelnaam: DSC-RX0 II) is 's werelds kleinste en lichtste premium compactcamera en biedt de beeldkwaliteit van de Sony RX-serie in een robuuste behuizing.

Dit model bouwt voort op de water- en stofbestendige, schokbestendige en stootvaste kenmerken van de RX0. De camera is geschikt voor interne opnamen in 4K en biedt een LCD-scherm dat tot 180 graden omhoog en tot 90 graden naar beneden gekanteld kan worden.

Een van de belangrijkste toevoegingen aan de RX0 II is de elektronische beeldstabilisatie. Dankzij deze technologie blijven de opnames tijdens het vloggen scherp en rustig zelfs bij snelle bewegingen.

In de RX0 II zit een stacked Exmor RS CMOS beeldsensor van 13,2 x 8,8 mm met 15.3 megapixels en een BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor. Deze combinatie is uitermate geschikt voor snelle prestaties en hoogwaardige beeldkwaliteit voor zowel foto's als video's. Ook levert dit model een ISO-bereik van 80-12800. De geïntegreerde ZEISS Tessar T groothoeklens van 24 mmF4.0 heeft een verkleinde minimale scherpstelafstand van 20 cm en is daardoor geschikt voor het maken van selfies.

Extra filmfuncties van de RX0 II zijn onder andere opnamen in superslowmotion tot 1000 fps, een 4K HDMI-uitgang en simultane proxy-filmopnamen. Gebruikers kunnen tevens gebruikmaken van de functies Picture Profile, S-Log2 en Time Code (TC).

De RX0 II-set met de VCT-SGR1-vlogkit (inclusief beugel) is vanaf mei 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor 800 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.