Ads Top

Sony introduceert de α6400 met real-time tracking

Sony introduceert een nieuwe E-mount systeemcamera: de α6400 (model ILCE-6400). Dit model is uitgerust met de meest geavanceerde technologieën uit de fullframe line-up. Zo heeft de α6400 een automatische scherpstelling van 0,02 seconden, verbeterede Eye Autofocus en nieuw ontwikkelde Real-time Tracking.

De α6400 heeft een 24,2 MP APS-C Exmor CMOS sensor en BIONZ X-beeldprocessor. Dit garandeert volgens Sony hoogwaardige foto's en video beeldkwaliteit ook bij 4K opnamen. De camera kan continu fotograferen met volledige AF/AE-tracking tot wel 11 fps met een mechanische sluiter (8 fps geluidloos met elektronische sluiter). Dit tot 116 frames JPEG Standard / 46 frames RAW gecomprimeerd.

Ook heeft de α6400 een kantelbaar lcd-scherm met Touch Focus en Touch Pad AF om de gewenste focuspunten aan te geven en de camera eenvoudig te bedienen. Het is de ultieme tool voor allerlei soorten content, variërend van professionele fotografen tot vloggers die dagelijks producties maken.

De α6400 is uitgerust met dezelfde technologieën als de α9, α7R III en α7 III modellen. De camera heeft 425 contrast-AF-punten en contractdetectie AF die 84 procent van het beeld dekken. Dit snel reagerende AF-systeem is gekoppeld aan een vernieuwde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor. Dit garandeert een betrouwbare scherpstelling en tracking zelfs bij snel bewegende objecten. De camera kan in slechts 0,02 seconden scherpstellen en het object nauwkeurig blijven volgen.

Een andere innovatie is Real-time Tracking van Sony. De α6400 maakt in deze modus gebruik van een nieuw algoritme van Sony dat eveneens gebaseerd is op artificiële intelligentie (AI) objectherkenning. De camera verwerkt kleur, objectafstand (diepte), patronen (helderheid) als ruimtelijke informatie. Dit zorgt ervoor dat objecten nauwkeurig kunnen worden vastgelegd.

Bovendien herkent de camera dankzij AI automatisch de gezicht- en oogpositie van dieren en mensen. Het oog wordt realtime gemonitord met een hoge tracking-precisie. Deze functie wordt geactiveerd door de sluiterknop half in te drukken en kan worden toegewezen aan de voorkeurstoetsen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.