Ads Top

Coolblue laat klanten virtueel alle tv’s in huis bekijken


De Coolblue-app heeft vanaf vandaag een augmented reality functie. Klanten kunnen nu virtueel een tv in hun kamer plaatsen om zo het gewenste formaat te kiezen en te bestellen. Het is daarmee het eerste e-commercebedrijf dat augmented reality toepast op het gebruik van elektronica. In de e-commerce was het eerder nog niet mogelijk om in augmented reality elektronica op meubels te plaatsen of aan muren te hangen.

Via de Coolblue-app kunnen klanten in augmented reality tv’s in verschillende formaten in hun huis plaatsen. Klanten die op zoek zijn naar een nieuwe tv weten nu precies welk formaat ze nodig hebben. De tv kan geplaatst worden waar de klant wil: opgehangen aan de muur, op een tv-meubel of in een kast. Wanneer klanten het juiste formaat hebben gevonden, kunnen ze direct een bestelling plaatsen in dezelfde app. In de app wordt gebruik gemaakt van een model tv in de verschillende formaten. Binnenkort wordt dit uitgebreid naar alle specifieke modellen tv’s. Zo kunnen klanten niet alleen bekijken of het formaat past, maar ook of het model goed staat in hun kamer.

De augmented reality functie is beschikbaar in de Android en iOS app van Coolblue en in het Nederlands, Frans en Engels.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.