Ads Top

Samsung lanceert nieuwe monitors voor werk en gaming

Samsung kondigt drie nieuwe monitors aan voor werk en gaming. De minimalistische Space Monitor is volgens het bedrijf ideaal voor op kantoor of thuiswerken, terwijl de CRG9 speciaal voor gaming is ontwikkeld. De UR59C 4K UHD curved monitor is er tenslotte voor creatieven.

Met zijn slanke design en ultieme functionaliteit zorgt de Samsung Space Monitor dat je focus helemaal op het scherm ligt. Als je hem niet nodig hebt, duw je het scherm plat tegen de muur. De ingangen zijn makkelijk te bereiken en de snoeren slim weggewerkt. De Samsung Space Monitor is eenvoudig te installeren. Het 27 inch model biedt gedetailleerde, haarscherpe beelden in QHD resolutie, terwijl het 32 inch model de content in 4K UHD weergeeft.

De slanke monitorstandaard van de Space Monitor kun je wegklappen in de achterkant van de omlijsting. Tegelijkertijd kantel je de Space Monitor bij gebruik eenvoudig in de richting die je wilt, wat je van een veelzijdige kijkervaring verzekert. Ook verlaag je de monitor probleemloos tot op je bureau. Met de monitorarm wordt kijken niet alleen comfortabeler, ook zijn de power en HDMI-draden erin weggewerkt.

De CRG9 is ‘s werelds eerste ultra-brede en high-resolution gaming monitor met 32:9 aspect ratio. Het 49 inch paneel heeft een 120Hz refresh rate en een responstijd van 4ms. Beeldvertraging en motion blur worden daarmee tot een absoluut minimum beperkt.

Content komt tot leven op CRG9 dankzij de dual QHD-resolutie van 5120 x 1440 en HDR10 met een piekhelderheid van 1.000 nits. Samsung noemt verder als kenmerken uitmuntende local dimming, hoog contrast en een brede en accurate kleurenrange.

Het brede 32:9 scherm van de CRG9 staat gelijk aan twee 27 inch QHD 16:9 monitors naast elkaar. PBP (Picture-by-Picture) maakt multitasken eenvoudig, want zo bekijk je twee video’s tegelijkertijd op hetzelfde scherm. De CRG9 heeft een HDMI-poort, twee Display Ports en USB 3.0. Ook kun je een koptelefoon aansluiten. Samsung ontwikkelde de CRG9 op een fraaie, smalle standaard.

De UR59C 32 inch monitor heeft een UHD curved display met een contrastratio van 2.500:1, 3840 x 2160 4K UHD-resolutie en ondersteuning van een miljard kleuren. De 1500R curve zorgt voor een meeslepende ervaring tijdens de creatie én verhoogt het kijkcomfort als je lang achtereen geconcentreerd bezig bent. Ook is de UR59C uitermate geschikt voor het spelen van games en het kijken van video’s.

De Space monitor is vanaf begin april beschikbaar in 27 en 32 inch vanaf 499 euro. De 49 inch CRG9 gaming monitor is vanaf begin april verkrijgbaar voor 1499 euro en de UR59C 32 inch monitor voor content creators is medio maart verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 499.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.