Ads Top

Travel Channel stopt per 1 februari 2019 in Benelux

Travel Channel stopt eind januari in Nederland en België. Discovery Benelux heeft de overeenkomsten met distributeurs eenzijdig opgezegd en is hierdoor niet meer te verkrijgen in de Benelux.

Travel Channel is onderdeel van Scripps Networks Interactive. Dit mediabedrijf werd eerder dit jaar door Discovery Inc. overgenomen. Binnen het portofolio van Scripps Networks Interactive vallen ook de zenders Food Network en Fine Living die bij enkele Nederlandse en Belgische aanbieders beschikbaar zijn. Ook deze zenders stoppen op 31 januari 2019 de distributie in de Benelux en verdwijnen dus uit het aanbod van aanbieders.

Discovery Benelux licht de beslissing van het mediabedrijf om met de drie zenders te stoppen toe: 'Vanaf 1 februari 2019 zijn de zenders Fine Living, Food Network en Travel Channel niet meer via de verschillende aanbieders te ontvangen in de Benelux. Discovery wil zich blijven focussen op haar bestaande succesvolle zenders Discovery, TLC, Investigation Discovery en Eurosport. Content van deze (Scripps) zenders integreren we momenteel al in onze programmering op Discovery (Expedition Unknown en Salvage Dawgs), op TLC (House Hunter en Beachfront Bargain Hunt) en Investigation Discovery (Most Terrifying Places in America). Fans kunnen dus blijven genieten van deze content.'

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.