Ads Top

LG lanceert V40 ThinQ met 5 camera’s

LG Electronics (LG) lanceert zijn nieuwste premium smartphone, de LG V40 ThinQ, begin februari in Nederland. Deze beschikt over vijf camera's, waardoor LG naar eigen zeggen een 'nieuwe standaard zet voor smartphonefotografie'.

De V40 ThinQ is aan de achterkant voorzien van een camera met drie verschillende lenzen: de 16 megapixel supergroothoeklens, 12 megapixel standaardlens en 12 megapixel telelens. Met de drie lenzen kunnen fotografen verschillende opnames maken zonder van positie te veranderen ten opzichte van het onderwerp. De 107-graden supergroothoeklens legt met gemak meer vast, terwijl de telelens met 2x optische zoom (of 3.2x de zoom in combinatie met de groothoeklens) heldere foto's maakt zonder verlies van beeldkwaliteit, zelfs bij een verre afstand. De triple shot-functie combineert de beelden die met de drie lenzen tegelijkertijd zijn vastgelegd in een kort videobestand dat gemakkelijk kan worden gedeeld.

De camera aan de voorzijde heeft een groothoeklens van 5 megapixels en een standaardlens van 8 megapixel die samenwerken om een diepte-effect te creëren. Met een schuifregelaar op het scherm kan de achtergrondscherpte worden aangepast. Met extra functies kunnen selfieliefhebbers hun foto's nog meer personaliseren door unieke belichtingsmogelijkheden en speciale effecten.

De LG V40 ThinQ is in Nederland beschikbaar vanaf begin februari via de volgende verkooppunten: T-Mobile, Mobiel.nl, KPN, Belsimpel en Coolblue. De adviesprijs van de LG V40 ThinQ is 749 euro (na €150,- kassakorting).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.