Ads Top

Nickelodeon gaat naar 24 uur bij Ziggo

Vanaf 8 december is kinderkanaal Nickelodeon iedere dag weer 24 uur te zien via Ziggo op kanaal 29. Op het 24 uurs-kanaal, dat voor alle digitale Ziggo-abonnees beschikbaar is, is een mix te zien van de populaire internationale Nickelodeon-shows als De Thundermans, SpongeBob SquarePants en School of Rock en Nederlandse producties van de kidszender als De Ludwigs, Joy & Bart en Cool Factor. In de avond breidt Nickelodeon de programmering uit met ondertitelde live action-series waaronder Big Time Rush, Zoey 101 en Drake & Josh.

In de nacht komt Nickelodeon met 'shows van vroeger en brengt'het vintage cartoons terug als Ren & Stimpy, Rugrats (Ratjetoe), Angry Beavers (Boze bevers) en Kenan & Kel onder de titel De Splat. De programma's van De Splat zijn tevens te vinden in de nieuwe Nickelodeon Play app, beschikbar voor iOS en Android.

Vanaf 8 december tot en met 11 december is Nickelodeon via het digitale pakket van Ziggo tijdelijk te zien op zowel het huidige kanaal 16 als het nieuwe kanaal 29 (24 uur).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.